WopWopido Life is good.

Haha i dag vart jag lycklig :) som jag skrev igår på min lilla lista skulle jag ringa runt till olika dagis i kommunen för att få en praktikplats, så pappa kom med ett förslag på Ed`s skola och han sa att vi kunde åka förbi där när vi skulle in till stan. Så vi åkte ditt och jag frågade efter föreståndaren men vi hade precis missat honom så jag fick hans nummer så att jag kunde ringa. Jag ringde så fort jag hade kommit in i bilen, sa som det var att jag behövde timmar med barn under och upp till två år och han sa att jag var mer än välkommen.. :D
Så jag ska ditt på ett möte kl 13 på måndag, det känns som att jag kommer ett steg närmre och det är toppen :)



Take it easy Angelina
WopWopido Life is good!

Morgon planering

Nu ska jag göra en planering av vad jag ska göra imorgon..

1: Jag ska ringa runt till alla dagis i våran kommun för att kolla om något av dom vill ta imot mig som praktikant.
2: Ringa till studieföreningen och säga att Jennifer kan jobba med med på Måndagar och Tisdagar.
3: Skriva om mitt CV och lämna ut några, förhoppningsvis hittar jag något passande.
4: Kolla på det nya Gossip Girl avsnittet (om den inte kommit ut nu!)
 jag ja skulle tro att det är allt jag kan komma på nu.. haha vet inte om det är så intressant för er att veta men endå haha :)

Take It Easy Angelina


MEN TOPPEN

bra inlägget här nedan för är bara att strunta i.. jag hade skrivit eller Låååångt inlägg men det ända som jag publicerat va något... det känns skit kul orkar inte skriva om det för jag kommer inteihåg allt. men slutsumman är endå att det är inget nytt från CC


Visning

Igår hade vi våran första visning på huset, dom skulle vara där från halv tre och framåt fem och mellan den tiden fick jag inte vara hemma så jag var i centrum med Mia :) Det var trevligt för vi har inte sätts p ett bra tag, vi gick runt i affärer (Kollade i så många vi kunde innan dom stängde) och sen tog vi en fika.
Sen när jag väl kom hem igen så var det en konstig känsla i hela huset.. Det kändes bara fel att det hade gått runt massa okända människor i mitt RUM mitt HUS jag frågade mamma hur många det var som hade kommit och hon sa att det hade vart runt 20 olika familjer, tänk dig själv 20 familjer som går i ditt rum och man vet ju inte om dom kollar en ens lådor och läser ens papper! Skit också jag vill inte flytta här ifrån! det är det enda hemmet jag har känt, har bott här sen jag var fyra år känner inte till en annan trygghet en den här,, Och i dag vi 18 kommer det var ytligare en visning. Jag hoppas att alla kommer tycka att det är det fulaste huset som finns och inte vilja ha det, jag vet att jag låter barnslig nu men jag vill bo kvar.

INGET NYTT FRÅN CC.

slängdigiväggen:angelina


Väntar du på en Matchnig?

Jag vet inte varför jag inte skrivit på ett bra tag, tror nog att det känns lite meningslöst.. Vi är mitt uppe i att sälja huset och det kommer inte något nytt från CC, eller jo idag kom det ett mail där dom ställde frågan:
Väntar du Match? och sen i när jag öppna upp mailet stor det,, ladda upp en video på din sida.
Jag har redan gjort det och jag känner att jag vill att jag ska få en familj nu, nu sitter jag här och gnäller om att jag inte fått en matchnig på nästan en månad och den enda jag kan tänka på är dom au pairer som redan har åkt i väg och lever livet eller dom som inte fått någon matchning på 6månader. Jag skapade bloggen för att berätta om mina framsteg tills jag kommit och väl framme i USA men när det inte händer något känns det inte så roligt.
Men igen jag ska försöka bättra mig det lovar jag, och så hoppas på att jag tänker mer positivt angående CC.

Take it easy angelina


FILMFILM

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, men jag ska väl få fram något.
I går var vänner till min mamma här och senare på kvällen gick dom ut och festade och Jennifer drog med mig till magget. Det var faktiskt kul fast jag innan inte hade känt mig ett dugg sugen på att gå ut, hade hellre stannat hemma kollat på film.
Som vanligt inget nytt på Au pair fronten och det känns trist. Jag har bestämt mig att försöka få ihop timmar med barn under två år. Vet inte riktigt hur det ska gå till men jag ska nog ringa runt till olika dagis  och kolla om dom vill ta imot mig som en praktikant, haha jag har inte var en praktikant sen skolan haha kommer känna mig liten om jag får någon plats vill säga.
Finns det någon som har ett bra tips på en dagis? :)
Nu ska jag fortsätta att kolla på Miss Secret Agent 2, Sandra Bollock är en himla bra skådespelare ( det tycker i alla fall jag) 

take it easy angelina


Blogg stopp

Ja som ni kanske märkt har det varit lite stopp i bloggen! Jag vet inte vad som har hänt med jag har faktiskt varit väldigt upptagen och det är inte alltid man hinner med ett inlägg då. Men jag ska försöka att skärpa mig och berätta vad jag gjorde i går och idag.
Så igår så skulle ja till Rotebro och jobba, göra klart det sista i lokalerna så att vi kunde avsluta det projektet. Pappa ringde runt åtta och sa att jag skulle börja åka och som, att mammas killes enorma (ENORMA) lastbil stod i vägen för ut farten var jag tvungen att be honom flytta på den så att jag skulle kunna komma iväg, så han flyttar på den och jag börjar att backa ner från uppfarten tills när jag nästan e ute hör hur någon gren skrapar emot bilen... Jag stannar och kollar vad det är med ser ingenting kör lite till och det skrapar enu mera. Så jag lägger i drive och kör fram och då när jag vrider och har mig ligger helt plötsligt min kofångare framför mig på upparten!!! Jäv-la skit  så jag kom inte iväg till jobbet i tid och jag skäms som ett litet barn när jag sätter mig och åket iväg med min bil som ser ut som ett freak.
 Senare på kvällen när åker jag för att möta Jessica och umgås med henne som att hon har en ledig dag, vi åkte till obs för att köpa kanin mat och sen senare han vi nästan kolla klart på män som hatar kvinnor innan vi somnade trevlig kväll och filmen var inte så dum den heller :P

Jag har inte hört något nytt från CC visst det har inte gått mer än två veckor men jag har börjat få känslan att det här kommer att ta ett tag... Och nej det vill jag inte jag vill komma till en undrebar familj i underbara USA nu haha^^. Nej men jag ska vara tålmodig och vänta enu mer det kommer nog snart, haha mitt eget posetiva prat till mig själv får mig redan på bättre tankar :D funderar på om jag ska göra något roligt nu.

Take it Easy angelina

Beck.

Hejsan hoppsan:)
Idag var jag uppe innan sju... SJU!  Jag var så himla trött när pappa kom och hämtade mig att jag nästan somnade i bilen på väg till jobbet haha ;)
Fick jobba själv innan jag var tvungen att gå ner till banken för att sätta in pengar på kontot (Hata räkningar)
Sen efter det åkte jag och var sällskap med min pappa tills han hade målat klar ett tak på ett hem för al kolister.. Inge kul att vara där alla kollade så konstigt på oss, och sen kom flera far om började prata om deras kor som dom hade fått (haha bara jag som fatta att det var tjurar haha) dom klagade över att dom romade hela tiden haha men det är ju bara roligt.

Efter att han var klar med taket åkte vi till kista och gick på Beck i stormens öga, faktiskt väldigt spännande och Gunvald var som han brukar haha :) 
Har inte så mkt mer att säga för i dag med det kommer mer imorgon, och inget nytt från CC.


Bild på dom galna tjurarna, dom va såå söta haha ^^





En bild på pappa oxå





Take It Easy Angelina


Igår Idag

Igår hade jag massor att göra, eller egentligen inte. Jag var hemma städade i mitt rum och sen runt halv fyra åkte jag och hämtade min pappa för vill skulle åka till Uppsala och gå på restaurang med min syster och hennes festman. Vi åt på en grekisk restaurang som hette tzatziki och det var hur gott och mysigt som helst:)
Sen var det även kultur natten (tror att det hette så) så det var uppträdanden och stånd överallt. Med andra ord en väldigt lyckad kväll :)

Idag har jag varit på Jessicas jobb och  hjälpt henne med att dela ut nya simkort till simskole grupperna det var faktiskt kul till en början men Jessica som hade vart där sen 8:00 tyckte att det var lagom tråkigt så hon vart väldigt glad över att få hjälp med det. Nu ska jag i väg och träffa Jennifer vet aldrig vad vi hittar på med det blir säkert något roligt! men inte allt för sent ska jobba imorgon ( jippie.. pengar till mig ^^)

Take It Easy Angelina


onxonx

Nej men vad hände i dag?
ingenting..
Glömde till och med att skriva ett morgon inlägg (men jag ju skulle faktiskt jobba, wiie)
Så jag har alltså jobbat i dag. Vi var någonstans i kista och renoverade en lägenhet luktade skunk över hela den:P fattar inte att någon kan bo så! 
Till en början var det faktiskt roligt att jobba det var ett tag sen jag hade något att göra, men sen efter ett tag var det såklart tråkigt igen och när jag var klar med mitt började jag reta pappa haha;) måla lite här och måla lite där! jag kände för att sabba hela köksvägen! måla den i någon cool färg som typ limegrön, men jag tror inte att ägaren skulle uppskata det så jag målade allt i vitt.
Nu till kvällen vet jag inte vad jag ska hitta på, Jessica har blivit sjuk:( så jag får hitta på något annat att göra :)
hade i alla fall tänkt att kolla på den nya programmet som börjar kl 21:00 på 4:an kändisdjungel eller något sånt så jag hoppas kvällen blir bra ändå :)


Take It Easy Angelina

Bilder från idag

Haha som jag sa så hälsa jag och Josse på skolan idag och det var skit kul:). Min gamla mentor sprang i mot oss och vi fick massa kramar, och pussar på kinden. (Hon är den bästa mentorn man kunde ha!)
Vi stannade kvar på skolan jag vet inte hur länge pratade med lärarna och dom nya 3:orna. kändes skönt att få komma tillbacka, men samtidigt börjar det gå upp för mig att det verkligen är över:(.


Bilder :)




                                


                               

            


TakeItEasyAngelina


Studiebesök

God förmiddag? :S haha Vad är det som händer i dag då, Jo jag och Josse ska till våran gamla skola och hälsa på! ska faktiskt bli väldigt roligt och tro det eller ej så önska jag att jag gick i skolan. Allt var så mkt lättare då, man hade en trygghet och kompisarna man fick pengar och man behöver inte oroa sig över något jobb. Det skulle i alla fall vara mkt enklare.
Nej nu måste jag åka och hämta Lobster på stationen, ha det gott :)
eller

Take it easy Angelina

städaning=jobbigt

Haha, idag har jag faktist vart duktig! Jag har städat hela bilen och även badrummen, alla som känner mig tro inte att jag är sjuk för det är jag inte haha :)
Nu luktar allt nytt haha, sen har jag också kört lite med Jessica och det var trevligt. Känns som hon aldrig har tid att ses :( det ända hon gör är å jobba.. Vi har bestämt att vi ska åka till blitema efter hon har slutat ska införskaffa mig något roliigt till Torsten (döpte bilen till det, kändes som den behövde ett namn). Och inga dumma kommentarer om bilderna nu haha, då blir jag ledsen ;)



Take It Easy Angelina


tjoho och det är onsdag.

Skrev ingenting i morse fick så mkt annat att göra, duscha äta frukost och sen kolla om jag verkligen hade kvar bilen, haha och det hade jag så klart! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra hade tänkt att  gå till abf, och sen så ska jag nog ringa min gudmor:)

Juste! jag har en bil jag måste tanka haha ;)



Take it Easy Angelina


Sweet Success.

Kom nyss hem från ÖREBRO och det var toppen :D kollade på bilen, köpte bilen, skrev papper, bilen min mohahaha, körde hela vägen hem:D *lycklig* (ni kommer få se bilder senare)
Ja annars så gick det också jätte bra med att ta hand om Frasse (hunden heter så.. vet det nu). var ute på en jätte härlig lång promenad i barockparken träffade även Jessica en snabbis.
har inte hört något från CC men det kommer väl, eller jo ett mail med tips :). Har inte så mkt mer att säga är lite upprymd, här kommer lite bilder som lovat :)




Take it Easy Angelina

tisdagsmogrontisdagsmorgontisdagsmorgon..

Jag kan inte påstå att jag är uppe med tuppen men jag är i alla fall uppe innan 10 haha ^^.
Ska gå nu snart och ta hand om hunden vars namn jag har glömt =/  (inte så bra kanske) Haha förhoppningsvis kommer jag att ta reda på det haha ;)
Nej men hör av mig sen och lägger in någon bild från dagen ska ju även kolla på bil i dag. :D


Take it Easy Angelina

måndagskvällmåndagskvällmåndagskväll!

Som jag sa tidigare har jag var och hämtat mitt körkot idag:)
Jag vart faktiskt lite besviken på bilden, jag tyckte att den såg bra ut först men nu ser det bara konstigt ut (haha skit samma jag har i alla fall ett).
Så det ända som behövs nu är bilen.. Och det kan inte bli bättre en att jag ska och kolla på en imorgon tihi ^^

Annars har jag inte gjort så mkt idag, kommit hem lagat middag till mig och mammi (carbonara *mums*) kollade jag även på Dexter! haha det slutade för spännande vill inte vänta tills nästa vecka,, vill se mer nu. Morgondagens planer är alltså att kolla på en bil tihi ;)
sen ska jag även vara hundvakt, får mig att tänka på Norge, Natta och griiiisen :)






Jag och Gucci i regnet  (nattas otroligt söta hund)
bilden avslutar nattens bloggande *gäsp*

Take it Easy Angelina


Nja..

Så nu har jag ändrat runt änu mer, vet inte om jag är så nöjd. Helst av allt skulle jag vilja fixa allt i photoshop med det har så klart jag inte råd med.. Kostar ju en hel förmögenhet haha.
Fortfarande inget nytt från CC men det är okej för nu ska jag hämta mitt körkort :D

Så Take it easy Angelina

Drygt

Hmm, idag har det vart en lugn och ganska tråkig dag. Jag skulle egentligen ha jobbat med det blev inte så (synd för då skulle jag haft något att göra). jag har ätit frukost kollat lite på tv och jag har inte hört något från CC, men det finns fortfarande hopp. dagen är inte slut en. :)
Nu har jag dåå enormt mkt dö tid så jag tänkte faktiskt fixa om lite på bloggen, haha eller åtminstone så ska jag försöka haha ^^


take it easy Angelina


Wiiie !?

Shit kolla nyss på kl inte konstigt att man håller på och trillar av stolen..
Men nu har jag i alla fall lyckas göra något med min blogg (otroligt stolt! känner mig lite som ett data geni:D) Men bara för att jag ska vara kräsen så är det inte så här jag vill ha den haha, men nu vet jag i alla fall hur man gör ;). Ska försöka fixa mer imorgon men nu väntar kudden.. ZzzZZZzz



sleep tight, Angelina


Jag vill också han en sån där fin blogg.

Sitter här och försöker få till en snygg blogg.. 
Om det går bra, INET PRECIS haha, fattar ingenting va vad man ska ändra på eller bytta ut :P
finns det inte som har möjlighet att hjälpa mig..
Nej jag får väl sitta en stund till trycka på lite knappar och hoppas att inte bloggen försviner helt.

Take it easy ;)


American pie

Inte precis. Men tänkte att varför gå till ica när man kan gå ut och plocka in ett äpple och göra paj istället:).
 
                                                                


                                                               Take it easy Angelina


Då har jag också en blogg.

Jaha ja, då har man skaffat en blogg som alla andra.. Haha ska faktiskt bli kul och se hur det kommer att gå för mig. Så den enda anledningen till varför jag har trillat dit (som alla andra) är nog för att jag känner att det är ett bra sätt för dom runt omkring mig att få reda på vad jag gör om dagarna när jag kommer till USA.
Så i går laddade jag äntligen upp min video på min au pair sida (otroligt roligt och skämmigt på samma gång ^^) har även fixat en bild så nu är det bara upp till att vänta kan bara säga att jag är väldigt förväntansfull tihi.
Mitt preliminär datum är den 19 oktober och jag hoppas verkligen att CC har hunnit hitta en familj till mig innan dess,, har hört om så många andra som har väntat i flera veckor utan att fått en enda matchning :(.
Just nu så sitter jag och läser en massa andra bloggar om au pairer som redan är nere i staterna, Jag blir inte ens lite avund sjuk ha ha... inte ens lite.. GHAA! vill åka nu!
Känner att det får räcka nu, ska ner till ica innan dom stänger tänkte inhandla lite godis tills filmen i kväll.


take it easy Angelina.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0