9 dagar..

Yes 9 dagar kavar och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, den är bra och dålig på samma gång... Men den är no i alla fall  mest positiv. Jag har fortfarande inte fått mina flygtider! och jag kan lugnt säga att det har börjat störa mig mer än vad jag trodde att det skulle göra, inte för att man bli mer nervös över att man inte har dom tillhand utan men vet inte om an kommer få åka på samma flyg som dom andra au pairerna och man vet inte heller hur just det flygbolagets regler för hur mycket bagaget får väga och med den så vet man inte hur mycket man få packa med sig haha. Inte för att jag skulle bli nervös över n sådan grej i vanliga fall men nu är det  ju som sagt var lite andar omständigheter, och jag har märkt att det mesta med börjar göra mig nervös och en aningen stressad haha (jag skulle då säga att min resfeber har kommit på riktigt nu!).
Om jag nu ska berätta vad som händer i dag i stället så kanske jag börjar att tänka på lite annat, vid halv ett, ett så ska jag befinna mig i Barkaby hemma hos min systers fästmans familj där vi i dag ska börja med att ha en lunch för att sedan ta med min STORA SYSTER på hennes MÖHIPPA!
Haha, jag kan tyvärr inte berätta vad vi ska göra för det finns en chans att hon sitter och läster det här lite senare innan vi ses och då skulle det inte vara så kul om överraskningen inte blir någon överraskning, ni får helt enkelt vänta tills senare i kväll eller i morgon (ja skulle nog tipp på i morgon).
Nee nu måste jag börja fixa till mig och sen så ska jag få pappa att skjuta mig efter som att min bil har gått på strejk! det ska alltid vara något med den där himlans Torsen bilen haha..
WoopwopIdOo
Angelina

baraförattjagkommersankasverige...

Så det var en snabb spring runda ändå, men det var efter att regnet hade lagt sig haha jag vill inte vara ute och springa och sen komma hem och se ut som dränkt katt unge med pudel frisyr. Nej nu sitter jag i sängen helt ny duschad, klar ompysslad och väntar på att Valentine´s day ska ladda klart så att jag äntligen kan se klart den! Sist gick det inte riktigt som jag hade planerat, ja han kolla i kanske 20 minuter innan min förra data bestämde sig för att döö! all musik alla bilder och JA allt dog med den! jäkla lidl DATORN!
Det ironiska med hela den historien var att jag precis innan jag började att kolla på filmen hade gjort en säkerhetskopiering  så att jag sen efter att jag hade kollat klart på filmen skulle kunna göra en systemåterställning men aa det han jag ju inte med.
Fick precis ett sms av den bästa Jennifer och det slog mig just väldigt hårt! Jag kommer att sakna henne som en idiot! hon har ju under den senaste månaden pratat om hur jag kommer att "lämna" henne och jag har inte riktigt fattat grejen. Jag har mer tyckt att det inte har vart en sån stor grej men där fick jag för det slog mig just!
Nu ska jag nog avsluta det här inlägget, annars kommer det sluta i massa rader som ingen kommer att förstå och det kommer bara bli mer deprimerande och innehålla fler utropstecken! haha
Känner också att jag bore ha med bilder i min inlägg.. Eller att jag borde ha någon bild över huvudtaget haha^^, Nee nu får jag sluta!..
woppWoopIdoo
Angelina

10 dagar..!

Nu har jag precis kommit hem från stan, jag agerade taxi och körde in min mamma till Birka Paradise. Jag kom till henne exakt 5 över 3 och ungefär 20 över åkte vi ifrån upplands väsby, sen började kön... Att sitta i bilkö med mamma i en timme och en kvar  kan var rätt roande, i värsta fall börjar man undra var dom andra bilförarna tror om min med passagerare haha!
Så efter att jag hade släppt av henne var det bara att vända och försöka ta sig hem och om jag ska var ärlig så var det inte ett dug jobbigt stads trafiken har börjat gilla mig och jag den och förvånansvärt behövde jag inte ringa min levande gps (GPS=PAPPA) för att hitta ut, så ja jag kan säga att jag är lite stolt.
Nu hade jag tänkt att jag skulle ta en spring tur i skogen men som att regnet bara öser ner ute blir det nog inget av med det för ens det har slutat eller lugnat ner sig lite, det blir nu i stället att skjutsa ner pappa till Scandic så att han kan träffa sina kompisar för en After Work.
Wopwoopido
angelina

11 dagar..

Nu önskar jag att jag fick tiden att börja planera min packning, jag menar jag ska ju vara borta ett bra tag så det är ingen enkel semester packning. Fast det känns inte riktigt som om jag ska börja redan nu men samtidigt så känns det ändå som om jag ska det, det är 11 dagar kvar och om jag kommer vara lika speedad som jag vart alla dom här senaste dagarna så är det nog dags att börja nu annars kommer tiden bara att rinna i väg.
Jag ringde till CC i dag också, jag har ringt till dom hela förra veckan och den här för att kolla om dom vet varför mina flyg tider inte har kommit upp på min sida, innan så har dom hela tiden sagt att dom kommer upp på min sida när som helst men när dom inte gjorde det efter helgen så ringde jag igen och nu fick jag ett lite med konkret svar, hon jag fick prata med talade om för mig att dom har bokat mitt fly från Sverige den 7 juni till New York men dom har inte bokat mitt flyg från New York till Los Angeles, dom har nämligen inte bestämt  om jag ska anda i burbank (stavning!?) eller om jag ska landa på LAX
Som att jag äntligen har fått min nya dator så har jag ännu mer att lära mig, det är inte lätt att lära sig ett helt nytt operativsystem haha mac är helt annorlunda från pc men me like!! haha ^^,
Måste bara läsa på lite sen kommer jag nog fatta vad jag håller på med.. eller jag kan ju i alla fall hoppas att jag gö det.
Angelina

12 dagar!!

Nej jag har inte fått min dator än.. Men jag skulle bara hoppa in och säga att nu är det bara 12 dagar kvar!!
Med andra ord vet jag inte var jag ska ta vägen haha ;)

angelina

16 dagar!

Nej, jag är inte död! men bloggen ligger nere  tills jag har fått min nya dator. lite svårt att blogga när datorn inte fungerar och men är upptagen med massor av viktiga saker som bara måste göras nu.
Ne men det ska bli skärpning. Åker om 16 dagar och då ska bloggen vara up an going sa att alla vet vad som häned i mitt liv haha ;)

Nu ska jag gå till baka till min mamma som behöver hjälp med att hitt on/off knappen haha..

Wopwoopido Lifé good
Angelina

Teen mom weekend break

Nu är jobbet på ÖoB över, vet inte riktigt om det kommer upp något mer innan jag åker. Det skulle ju inte skada med lite med jobb men just nu börjar det bli litre stressigt men visum ansöka och massa andra papper som ska beställas och fyllas i haha.
Så vad har hänt nu i veckan som gått.

Måndag: Jobbade som vanligt men sen efter jobbet åkte jag hem till Mia för en mys kväll med henne och Carro. Vi lagade eller Carro lagade sin specigella bacon sås med pasta. Det var super gott sen efter middag kollade vi på Hollywood fruar.
Tisdag: Jobb jobb jobb och sen hem och sova.
Onsdag: Kurs på vuxen skolan i Stockholm första hjälpen och barnsäkerhet.
Jag kom en en gång fram till att jag hatar trafiken i stan under rusnings trafik!! jag åkte hemifrån 1½ timme innan kursen började för att vara säker på att jag inte skulle komma sent och för att jag skulle hinna med att hitta till skolan som att det var första gången jag  var där. för att göra en jobbigt lång historia kort så kom jag i alla fall 10 minuter efter att kursen hade börjat haha^^.
Torsdag: Inget nytt träffade min andra halva Jennifer senare på kvällen och sen var den dagen slut.
Fredag: på kvällen bestämde jag och Jennifer att vi skulle gå och se filmen Last song men det gick inte att boka så det var inte bio. Istället hyrde vi sommar med Göran och en annan film som hette mu one an onley love. Eller jag tror att den hette så haha ganska knasig filma men endå rätt bra.
Lördag: så idag  har jag varit ute och sprungit och nu har jag bara legat framför tv och kollat på teen mom på MTV haha galet intressant :) nu ska jag snart möta upp Jennifer och så ska vi vidare till kista för att se Last song :)

Angelina.

jobb jobb jobb..

mer jobb även denna vecka hela veckan mellan 7-14 men jag ska lägga upp ett himlans långt inlägg i morgon mohahaha ;)

CARRRO ingen kommentar från dig, vad du luras ;)

Angelina

RSS 2.0