FLYTT

Jag trodde aldrig att det skulle gå så fort att packa ihop alla mina saker.. okej jag har inte sängen och skrivbordet och dom andra störe tunga sakerna men jag har i alla fall allt annat. undra hur det här kommer att sluta jag önskar bara att det var pappa och inte mamma som bodde i huset.. gud vad jag inte tycker om henne just nu. Att känna att man blir utkastad men ändå vet att man gjort valet själv är inte det minsta roligt. VARFÖR KAN INTE ALLT VARA SOM FÖRR

angefuckinglina.not.okey

...

inget nytt från CC

Wiie.. igen..

Idag var första dagen på praktiken och nu är jag helt såld på flera av dom små barnen, dom är hur gulliga som helst (men dom skulle kunna ta ner ljudnivån en aning) det ända som jag tycker är lite synd är att jag har hamnat på avdelningen fjärilen och dom har 4st som är 2 år och sen har dom 2st som är ett. Jag skulle vilja att det var lite fler små barn, men men det gör inte så mkt :)
Nej nu ska jag kolla när bilen ska besiktigas och sen ska jag iväg och jobba. fick inte något jobb på måndagar för idioten som hade frågat om jag kunde jobba båda dagarna hade inte fattat det och gjort så att det var en annan tjej som fått det.

Hoppas att jag kan fixa så att jag kan lägga in några bilder på barnen, men det kanske tar ett tag :)

WopWopido life´s good
Angelina

Jobb :)

I fredags går va jag och såg flickan som lekte med elden, den var faktiskt riktigt bra men den slutade lite konstigt.. Innan gick vi runt i kista innan vi bestämde os för att ta en cider innan filmen, det var skönt att bara sitta där och prata men bervid  satt en gubbe och han kunde inte sluta glo!
I lördags så var jag på ett jobb :) det var ett par som hade gift sig för ca två veckor sedan men men inte haft en fest för en nu, det var roligt att komma igång lite men samtidigt fick det mig bara att sakna skolan mer.
Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon men jag ska nog bara ta det lugnt och kanske hjälpa pappa med ett jobb:) det är kul med pengar.
I går gjorde jag inte mkt alls jag var hemma och sen jag och pappa ut i skogen att plocka svamp sen var det hem och sova :)

Idag så har jag gjort lite allt möjligt jag var på intervjun på dagiset och det gick jätte bra. Dom visa mig runt och förklarade hur deras dagar ser ut, jag tror att jag kommer trivas jätte bra och alla barnen på min avdelning är så söta. Jag han inte träffa dom allra minsta barnen för dom låg och vilade men det ska nog bli kul i morgon jag börjar nio och slutar kvart över fem :)
Efter mötet så åkte jag hem till min gudmor och var där tills jag skulle på mitt jobb (trodde jag) orkar inte ta det nu, förklarar med i morgon, nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar.
 
wopWopido llife´s


hösthösthösthöst=kaltkaltkaltkalt

Jag har gjort alla punkter som jag hade på min lilla lista eller nästan jag har inte skrivit om och förbättrat mitt cv. Det är svår att veta hur man ska få till det på ett bra sätt så att så många som möjligt ska bli intresserade, men jag ska försöka klura lite till och se vad som kommer upp. Annars kan jag inte vänta tills jag får börja på dagiset och ha hand om alla mysiga små barn :)

Wopwopido ;)


1 oktober

Idag är det exakt 19 dagar kvar till min preliminär datum  och jag har inte fått en enda matchning.. Och det går sakta upp för mig att jag inte kommer komma iväg då, eller vem vet det kanske händer ett mirakel men nu tror jag inte på det.. Jag vet inte med det känns inte så sorgligt enu jag tänker se hur det blir sen när jag har fått ihop mina andra timmar det kommer säkert att gå mkt bättre då :)
Kollade å en väldigt rolig film i går som heter
Ghosts Of Girlfriends Past så om ni vill se en rolig romantisk film så rekommenderar jag den:)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra jag fick faktiskt lust att gå och träna men men vi får se hur det blir med det :)

WopWopido Life´s good


RSS 2.0