20:de december

Idag börjar tv3 med derasnya program Anna Ankas Jul, och det får man inte missa! fast jag tror nog att jag inte hinner se det sk träffa pappa nu snart och vi har bestämt att vi ska till kista. Vi får se vad vi hittar på, blir oftast något trevligt :).
Annars har jag inte hört något från CC och jag väntar fortfarande på min referens från dagiset! jag vet inte vad som har hänt med den? hoppas att dom har fått den över huvud taget! Jag har också skrivit ett nytt personligt brev som jag ska skicka in till CC, jag menar det kan ju inte göra saken sämre eller hur?
Juste jag har även börjat på ett nytt fotokollage (stavnig?) kännde att en lite uppdatering behövdes, Hoppas bara nu att det inte tar ytterligare 4 MÅNADER för mig att få en ny matchning, jag vet dom som har får vänta änu längre men jag vill inte vara en av dom. haha :/

WopWopiidoo life´s good
angelina :)


Snö!!

Skulle bara säga hej, och tala om att jag älskar snön! det ända jag tänker på nu är Åre..
Och att jag vill åka skidor.



wopwopido life´s good
angelina


Christmas Tree

Mer julstämning! jag har satt upp en julgran i mitt rum:) även om det inte är något speciellt julpynt i den så tycker jag att den är fin, den luktar gott också haha.
Annars inget nytt från CC men det gör inte så mycket för nu har all snön kommig och jag är överlycklig för det, väntar bara till det går att göra snöbollar...

WopWopiido life´s good
angelina

argsint!!

det enda jag har att säga är shiiit!
familjen tackade nej.... Ida på CC sa att dom givit anledningen att dom inte fått ett bra svar på varför jag ville bli en au pair eller jag tror att det var därför! kommer fan inte ens ihåg anledningen!
 


Tredje Advent...

Det är snart jul och det är ju alltid trevligt, men det är inte så kul när man ska flytta har inte ens en adventsljusstake framme! Ingen julstämning i villa karlberg inte!! eller jul belysningen på hustet skulle väl stå för den.. :(
Hm, annars väntar jag bara på att familjen ska höra av sig. Hoppas att dom kommer med ett roligt besked och inte att dom vill prata ännu mera. Inte för att det skulle göra något det är med att jag vill få ett svar om det är familjen till mig :)

WopWopido Life´s good
angelina

Händerna skakar ^^

Hahaha, jag avslutade just mitt andra samtal med värde familjen eller egentligen bara med pappan.
Han hade några frågor om vad jag hade för barn erfarenhet, jag berättade om dagiset och dom andra barnen som jag har tagit hand om. Vad vi brukade göra det lät mest som lek, lek, lek haha fast med andra ord. Nej men sen så berättade jag vad jag hade för ansvar och så. Han undrade också varför jag ville bli en au pair och om jag hade kört någon ting i snö haha den första snön som kom och stannade kvar någorlunda på marken var ju idag så det berättade jag, men sen har jag ju även kört någon gång ibland uppe i Åre så lite van är jag :).
Vet inte vad jag ska skriva om det nu förutom att han sa att om jag har några fler frågor är det bara att maila eller ringa och så sa han att vi hörs sen. Det kändes bra att prata med pappan så nu hoppas vi att dom inte tar allt för långt tid på sig att bestämma sig om dom vill att jag ska komma till deras familj eller inte..
Mohahahaa jag är så uppe i varv att jag vet inte hur jag ska beskriva det, men kan gott säga

WOPWOPIDO LIFE`S SUPER GOOD!

regards angelina ;)


Nervositet

Ska prata med mamman igen, och det nu i helgen! Hon sa även att pappan ville prata med mig, och jag känner väl att det går alldeles utmärkt :)
Hoppas bara att dom inte ställer frågor som jag känner att jag inte har något svar på, det skulle inte kännas så bra. Jag tror nog bra att jag är lite mer nervös en var jag va första gången :P haha fråga mig inte varför med det är bara så haha.

WopWopidoLife´sGood!Angelina


Det går framåt..

Nu har jag pratat med värde mamman, det var jätte spännande och roligt och jag var så sjukt nervös..
Men allt gick bra och hon var verkligen hur trevlig som helst och jag har fortfarande en super bra känsla kring familjen. Pratade även med en av detras gamla au pair i dag som kommer från Sverige, det var faktiskt mer positivt en vad jag trott. Hon var också riktigt trevlig att prata med och hon ställde några frågor om hur jag hade tänkt mig med olika saker. På ett sätt kändes det lite som ett prov med det var ändå ingen fara jag kände att jag klarade fint haha, jaga var mig själv och svarade så bra jag kunde.. haha men jag kom så klart p vad jag skulle ha sagt efter att vi hade lagt på, men det brukar ju vara så och det känner säker några av er till.

Nej nu ska jag duscha och sen  ska jag försöka sova lite, ha det bra.

WopWopido Life´s good.
angelina

Telefon dejten!

Har fått ett nytt mail från min värde mamma nu! Och vi har kommit fram till att hon ska ringa mig ikväll!
Jag kan inte beskriva hur nervös jag är, haha. Alla säger att det kommer att gå bra och det hoppas jag verkligen!
Vet inte vad för något mer jag ska skriva förutom att jag tror jag är på väg nu, Mohaha :D

WopWopdo life really is  good.
Angelina

*superglad*

Har fått ett mail värde mamman som jag blivit matchad med och det lät väldigt bra!
hon skrev: We very much like your application-
och sen skrev hon en massa annat, jag hoppas bara att allt går bra nu det känns jätte bra så jag hopps hoppas hoppas! Mohahahaa


WopWopido life is good
Angelina

YOU HAVEN A MATCH!

Äntligen något värt att blogga om och tro det eller ej, men nu så har jag fått min första matchning!
Det är en Familj på fyra personer Mamma, Pappa två bara en kille och en tjej. Kille är 7år och tjejen är 4 dom bor 5minuter ifrån Albany i en stad som heter Latham, jag vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att just nu känns allt väldigt bra! Åldrarna på barnen är perfäkta och många av deras intressen passa mig toppen, det står också att det finns många andra au pairer i området så vi får se vad det leder till. Det enda jag väntar på nu ar ett telefonsamtal haha :)

JAG ÄR PÅ ETT SUPRHUMÖR

WopWopido life´s good
Angelina


RSS 2.0